Categorii
  Ultimele Comentarii

  Coloreaza-i camera cu stickerele Wallies

  Posted by mamicool 03.02.2015 0 Comment(s)

  Wallies.... Decoratiunile de perete tip sticker care coloreaza spatiul de locuit intr-un mod placut si interesant. O mare varietate de modele decorative, decoratiuni de perete potrivite in diverse situatii si pentru diverse varste : sticker alfabet, sticker sistem solar, dinozauri sau alte animale. Toate sunt special gândite pentru învățare si distracție. Copiilor le place sa interacționeze cu aceste produse, sa le organizeze si sa le integreze in jocurile lor.

  Stickerele sunt produse de Wallies USA si sunt atât de ușor de utilizat  încât  chiar și copiii mici se pot juca cu ele. În doar câteva minute, puteți face schimbări spectaculoase in jurul dumneavoastră. Si mai mult decât atât, stickerele Wallies pot se pot dezlipi foarte ușor si pot fi mutate in alt loc daca doriți sa aveti parte de un ambient diferit.

  Fiecare sticker Wallies este fabricat din vinil auto adeziv susținut de un suport durabil. Pentru a le utiliza, pur și simplu le luați de pe planșa suport si le aplicați pe orice suprafață curată și netedă.

  Leave a Comment