Categorii
  Ultimele Comentarii

  BABYCOOL + FRUGI = LOVE AT FIRST SIGHT

  Posted by mamicool 01.02.2015 0 Comment(s)

  Povestea Frugi a început în 2004 când Lucy si Kurt au avut primul lor copil, Tom. Ei au decis să folosească scutece din pânză, urmându-și convingerea că fiecare din noi suntemd datori să ajutăm planeta. Dar au descoperit curând cât de dificil este să găsească hainuțe de copii care să permită folosirea acest tip de scutece . Toate hainele pentru copii din lume păreau să fie proiectate pentru scutece mici, de unică folosință.

  Singura soluție, au decis, a fost de a face propriile lor haine pentru bebeluși și de a le vinde și altor persoane care se confruntă cu aceeași problemă. Așa s-a născut ... Cut4Cloth.

  Pentru Lucy si Kurt era foarte important să pornească un business în cel mai bun mod posibil, din toate punctele de vedere. De aceea au ales să facă haine pentru nou-născuți din bumbac organic. Colecția lor de haine a fost un real succes și părinții din întreaga lume au răsuflat ușurați găsind în cele din urmă haine potrivite pentru copii lor.

  Cum lucrurile au mers atât de bine, Lucy si Kurt au decis să extindă gama. Ei au început să confecționeze haine organice pentru copii, iar după ce al doilea lor fiu s-a născut Lucy a realizat cât de anoste sunt hainele pentru alăptat și s-au decis sa completeze gama cu cîteva modele de îmbrăcăminte pentru alăptare.

  În acel moment numele de "Cut4Cloth" nu mai părea potrivit pentru afacerea care se dezvolta într-un ritm amețitor, așa că ,în 2008, printr-o campanie de rebranding a devenit ceea ce astăzi este Frugi, adică "roadele pământului" în latină.

  Frugi este un model de business pentru noi, pentru etica demonstrată în afaceri, pentru stilul curat și amuzant, pentru succesul impresionant la nivel mondial, pentru multitudinea de premii internaționale câștigate într-un timp atât de scurt.

  Așa că suntem extrem de mândri pentru că echipa Frugi ne-a primit cu brațele deschise și vă anunțăm că MamiCool.ro este partener Frugi, ale căror hăinuțe minunate le găsiţi în magazinul nostru.

  You will love Frugi!

  Leave a Comment