Politica de Returnare

Puteți returna produsele achiziționate din magazinul nostru în termen de 14 zile calendaristice de la data comenzii, în condițiile legii (Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014) și conform termenilor și condițiilor magazinului Mamicool. Vă rugăm să completați formularul de Retur.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime. Vă vom răspunde telefonic sau prin e-mail în termen de 1 zi lucrătoare, pentru stabilirea procedurii de returnare, atunci când este cazul.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent, fără a fi deteriorate și cu toate elementele prezente (etichete, instrucțiuni de folosire, elemente de identificare). Vă rugăm să folosiţi ambalaj de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Produsele din categoria lenjerie intimă nu sunt returnabile, din motive de igienă. Taxele de transport revin în sarcina clientului. Contravaloarea produsului returnat se va vira în maximum 5 zile lucrătoare de la recepționarea acestuia, în condițiile menționate mai sus, de către Retailing System S.R.L.

Daca doriti sa returnati un produs va rugam sa accesati Formularul de Retur AICI