Livrare

Comenzile se onorează prin Curier rapid sau Poșta Română (doar in cazul in care adresa de livrare este situata in zonele 1 si 2 ale curerului DPD Romania, ceea ce presuoune costuri suplimentare fata de cele afisate)

Taxele de livrare sunt în valoare de:

Curierat (1-2 zile lucrătoare): - 15 lei livrare oriunde în România (localitățile din zona 0 ale companiei de curierat DPD România).

ATENTIE! Pentru articolele care se produc la comanda de catre furnizorii nostri locali termenele de livrare sunt mai mari si se gasesc in descrierea produselor.

Daca nu sunteți siguri de disponibilitatea serviciilor DPD curier în zona dumneavoastră sau de zona în care se află localitatea, vă rugăm să ne contactați pentru stabili costurile de livrare.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 de lei transportul este gratuit. Pentru a beneficia de această facilitate, bifați opțiunea "transport gratuit" în momentul plasării comenzii. Această opțiune este disponibilă numai dacă în coșul de cumpărături ați adăugat produse in valoare totală de minim 300 de lei.